SIA "Alūksnes slimnīca"

Pirmdien, 25. martā 2013.g. tika atklātas renovētās SIA "Alūksnes slimnīca" telpas.SIA "Alūksnes slimnīca" valdes priekšsēdētāja Maruta Kauliņa uzsvēra, ka šis ir viens no lielākajiem ieguldījumiem, kāds bijis slimnīcas pastāvēšanas 50 gadu laikā, un norādīja, ka tas būs vērsts uz slimnīcas pastāvēšanu ilgtermiņā.

Projekta laikā veikti ievērojami uzlabojumi – renovētas vairākas slimnīcas nodaļas, modernizēts operāciju bloks, veikta siltumtrašu, apkures un ūdensapgādes sistēmu maiņa, ķirurģiskajā nodaļā un operāciju zālē izbūvēta ventilācija ar rekuperācijas sistēmu, rekonstruēta laboratorijas ēka, mainīts un siltināts tās jumts, siltināti ārstnieciskā korpusa ēkas jumts. Izbūvējot liftu pacientu transportēšanai un rekonstruējot nodaļu sanitāros mezglus, uzlabota telpu pieejamība. Visās renovētajās telpās ieviests ekonomiskais LED apgaismojums.

Līdz ar projekta īstenošanu, slimnīcā atsevišķi no uzņemšanas nodaļas izvietota ambulatorā daļa, tā uzlabojot pacientu plūsmas regulāciju un speciālistu pieejamību. Jāuzsver, ka remontdarbu laikā slimnīca pakalpojumu sniegšanu nepārtrauca. Veiktie uzlabojumi ļaus Alūksnes slimnīcai vēl vairāk paaugstināt veselības aprūpes pakalpojumu kvalitāti un pieejamību.
Mazliet bildēs: